Funktionelle og skure og carporte bygges

MNC-BYG ApS tilbyder skræddersyede tilpassede inden for skure og carporte, der kombinerer funktionalitet med stilfuldt design. Vores dygtige håndværkere har de nødvendige færdigheder og viden til at bygge skure og carporte, der både opfylder dine opbevarings- og parkeringsbehov, men også bidrager til boligens samlede udseende.

Ved at få bygget et nyt skur eller en flot carport kan du nyde godt af flere forskellige fordele. Vores skure tilbyder en praktisk løsning til sikker opbevaring af værktøjer, havemaskiner og andre udendørs genstande, mens en carport beskytter din bil mod vejrforhold som regn, sne og sollys og forlænger dermed dens levetid.

Vi laver skure og carporte, der passer til dine specifikke behov og harmonerer med dit hjem og din have. Funktionelle og godt designede skure og carporte kan tilmed tilføre værdi til din ejendom.

Hos MNC-BYG ApS er vi dedikerede til at lave skure og carporte, der ikke blot tjener et praktisk formål, men også forbedrer udseendet af dit hjem. Kontakt os for at få en god snak om dine ideer, og hvordan vi kan hjælpe med at realisere dem.

proful

Kontakt os for et godt tilbud!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MNC-BYG ApS

Alsvej 9

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 20 82 46 00

E-mail: mnc@mncbyg.dk

CVR: 42151831

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sponsor for:

logo_hbkoge_cmyk-1-1