Få lavet den tilbygning du drømmer om

Hos MNC-BYG ApS er vi i stand til at skabe tilbygninger, der ikke kun udvider dit hjem, men også forbedrer hele boligens udseende og funktionalitet. Vores hold af professionelle tømrere har ekspertisen og erfaringen til at gennemføre tilbygningsprojekter af enhver størrelse med højeste kvalitet. Vi er derfor også klare til at hjælpe dig med at bygge ud derhjemme.

En tilbygning til din bolig er en fantastisk måde, hvorpå du kan tilføje ekstra plads til dit hjem. Hvad du ønsker at bruge den ekstra plads på et nyt soveværelse, en udvidelse af stuen eller måske et hjemmekontor, står dig helt frit for.

Vi udformer din tilbygning, så den passer perfekt til dit eksisterende hjem og opfylder dine specifikke behov. Vi anvender desuden kun de bedste materialer for at sikre, at alle branchestandarder og byggeregler overholdes.

Hos MNC-BYG ApS forstår vi, at det er en stor beslutning at få lavet en tilbygning. Vi er her for at guide dig gennem hele processen og sikre, at din tilbygning bliver præcis, som du drømmer om. Kontakt os i dag for at tage det første skridt mod din nye tilbygning.

proful

Kontakt os for et godt tilbud!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MNC-BYG ApS

Alsvej 9

4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 20 82 46 00

E-mail: mnc@mncbyg.dk

CVR: 42151831

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sponsor for:

logo_hbkoge_cmyk-1-1